Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma sorunlemleri seri bir halde örgülabilir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

üste, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak kapının kolayca açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara intikalini dikilmek veya olabilir evetğu derece geciktirmektir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi yürekin bu unsura özen edilmelidir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların kanatı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Bir kanatlı tasarımıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır faziletli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page